Szállás árak Hunguest Hotel Bál Resort****

Hunguest Hotel Bál Resort****

Címlap » Balatonalmádi » Balatonalmádi szállások » Hunguest Hotel Bál Resort**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-11%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Parthoz közel
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Ajándékbolt, Zárt parkoló, Garázs, Busz parkoló, Hotel-taxi, Business-center, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Mozicsatorna, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Fodrászat, Pedikűr, Manikűr, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Sportuszoda, Hideg vizű fedett medence, Edzőterem

Hunguest Hotel Bál Resort****

A Hunguest Hotel Bál Resort**** egész évben kényeztető pihenést nyújt kitűnő szolgáltatásai és páratlan fekvése okán. A szálloda Balatonalmádi szívében, egy ősparkban található, mindössze 200 méterre a Balatontól, ahová egy hídon keresztül vezet az út.

A hotel a magas minőségi elvárásoknak megfelelően kivitelezett, légkondicionált szobákkal és lakosztályokkal várja vendégeit, amihez fantasztikus kilátás és csodás környezet párosul. A szálloda ideális választás párok és családok számára egyaránt. A kétágyas szobák tv-vel, szobaszéffel, minibárral, WIFI internetkapcsolattal rendelkeznek. A családok számára összenyitható szobák is rendelkezésre állnak. A tágas lakosztályok külön nappalival és hálószobával, a nappaliban kinyitható, ágyként is használható kanapéval szolgálják a vendégek kényelmét. Az exkluzív, negyven négyzetméteres alapterületű lakosztály még gardróbszobával is kényeztet.

Vendéglátás

Tartalmas büféreggelit és változatos büfévacsorát kínálunk vendégeinknek. Ízletes fogásokkal, nemes borokkal és kedves kiszolgálással találkozhatnak a szálloda két éttermében. Az étlap a hagyományos magyar konyha ínycsiklandozó alkotásait és nemzetközi ételek színes palettáját ajánlja, melyek ízvilágát tökéletesen kiegészítik a hazai borvidékek díjnyertes borai és a nemzetközi borválaszték. Napközben és esténként is finom, könnyű fogásokkal, exkluzív borokkal és frissítő koktélokkal csalogat a Mistral bár és terasz, ahol minden nap élőzene garantálja a kellemes atmoszférát. A Grill Terasz konferenciák és csapatépítő tréningek részére biztosít ideális helyszínt, a grillvacsorák kellemes hangulatát a szabadtéri színpad és esténként élőzene teszi teljessé.

Wellness

Az ötszáz négyzetméteres wellness világ széleskörű, korszerű wellness, szépségápolási és relaxációs szolgáltatásokat kínál. Úszómedence, pezsgőfürdő, Kneipp-medence és a különböző szaunák: finn szauna, infraszauna és gőzfürdő kényeztet az év minden napján. Nyáron saját strand áll a vendégek rendelkezésére, mely a szállodától mindössze 5 percnyi sétára található. A strandon nyugágyakon és napernyők alatt pihenhetnek, a kicsik pedig a homokozóban élvezhetik a nyári napsütést, a Balaton hűsítő hullámait.

Konferencia, rendezvények

A magas színvonalú konferenciacentrum ideális helyszín kisebb és nagyobb rendezvények lebonyolításához egyaránt. A modern technikai eszközökkel felszerelt termek több mint 1000 négyzetméteren, természetes fénnyel állnak rendelkezésére. A klimatizált, szőnyegpadlós bál- és konferenciatermek a legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek, a vezeték nélküli internet a szálloda egész területén elérhető. Az exkluzív, körpanorámás rendezvényterem a szálloda 13-dik emeletén kiválóan alkalmas vezetői értekezletekhez, exkluzív fogadásokhoz, borkóstolókhoz. Technikai eszközök széles palettája: projektor, vetítővászon, hangosítás, internet (WiFi), flipchart, lézer pointer, színpad (max 40nm), táncparkett, technikus ügyelet, tv, video, DVD, CD lejátszó, laptop, presenter biztosítja a magas színvonalú rendezvények megrendezését. A csapatépítő tréningekhez számos kiváló program, vitorlázás, sétahajózás, sárkányhajózás, libegőzés, golfozás, a közelben kalandpark és kerékpártúra kínál tartalmas kikapcsolódási lehetőséget a szabadban, és karaoke, kaszinó-játékok, professzionális mixer-show és más csapatépítő programokon szórakozhatnak a szálloda falain belül is.

Programok

Az aktív sport kedvelői is megtalálják a számukra kedvező időtöltést, például a hotel kiépített strandröplabda-pályáján, de sakkozni, kajakozni, szörfözni, vitorlázni, kerékpározni, nordic walking túrázni és vízibiciklizni is lehet. Sportolás után a strand büféjében jellegzetes balatoni ételeket, hekket vagy lángost falatozhatnak. Balatonalmádi is számos látnivalót kínál, mint például az Óvári kilátó, a vörös homokkőből készült első világháborús hősi emlékmű vagy a platán és fűzfákkal telepített almádi Öregpark, de a közelben Balatonfüred, Veszprém és Tihany is felfedezésre csábít. Télen síelési lehetőséget biztosít az eplényi Nordica Síaréna, korcsolyázási lehetőséget a befagyott Balaton.
fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes   
6-12 éves korig 50%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Vízpart, Balaton
  • TELEPÜLÉS
    Balatonalmádi
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Balatonalmádi és környéki programok
További találatok: | | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Balatonalmádi

    Balatonalmádi a Balaton észak-keleti partján fekvő, jelenleg 9100 fő állandó lakosú kisváros. Már az ősidők ...